Take care of the world, and the world will take care of you

In Your Elements retreats zijn een cadeautje voor:

Jezelf

Als travel-editor heb ik unieke plekjes ontdekt in Nederland en elders op deze aardbol. Met heel veel liefde deel ik deze pareltjes met jou! Hier genieten we samen van de natuur en vers gezond eten. Een ultiem moment om je bewust te worden van je lichaam, geest en jouw ware natuur. Wanneer voel jij je in je element? We verstillen, zijn creatief en gaan op avontuur. Zingen, dansen en lachen ’s avonds rond het vuur. Een nieuwe plek, activiteiten en mensen laten je energie stromen. Wanneer je naar huis gaat, voel je je gereset. Geaard. En opgeladen. Vervuld van zelfliefde kun je ook moeiteloos geven aan anderen.

Andere lichtwerkers

Ik houd van geven en delen en werk graag samen met andere creatievelingen! Zo heb ik tijdens mijn reizen unieke mensen ontmoet waar vruchtbare samenwerkingen mee zijn ontstaan in de vorm van workshops en retreats. Kun jij lekker zingen of dansen, doe je body, energy – of breathwork of heb je andere creatieve kunsten die je graag wilt delen? Stuur me een berichtje! Ik geloof in co-creatie en vind het te gek om mensen te laten shinen!

Moeder Aarde

Mijn retreats vinden plaats op locaties waar met liefde met de natuur wordt omgegaan. Er wordt vegetarisch eten geserveerd bereid met lokale ingrediënten. Ook nemen we een moment om liefde terug te geven aan de natuur! Zo is de cirkel weer rond.

Kinderen van de toekomst

Van de opbrengst van de retreats gaat 5% naar Africa Yoga Project, een stichting in Kenia die kansarme jeugd uit sloppenwijken opleid. Deze jongeren krijgen de kans zich te ontwikkelen en geld te verdienen door yogales te geven in hun eigen community, gevangenissen, doven centra en weeshuizen. Een prachtig project dat ik heb mogen bezoeken en een heel warm hart toedraag.

Sanne is an insightful, open-minded soul with a natural gift in connecting with the others. It was a pleasure working with her for my Yin yoga teacher training review in Mexico last November. Sanne is someone you wish to have for a fresh take on what wonderful gifts you have to offer in the world. Thank you Sanne!

Annie Au

Annie Au, Advanced Yoga Educator, Writer

Voorgaande retreats:

In Your Elements Retreat

Zwier – Vinkeveense Plassen

23 – 25 aug 2019

Zwier is een super fijn plekje in de natuur, op fietsafstand van Amsterdam. Bij aankomst heb je direct een vakantie-in-eigen-land-gevoel. We kamperen in luxe tenten met comfortabele bedden en er wordt heerlijk biologisch gekookt. Probeer verschillende yoga-lessen zoals  SUP-Yoga, AcroYoga, Yin en Yang. Neem deel aan diverse workshops: Mandala Art en de In Your Elements Inspiratie Workshop. We gaan wandelen, zwemmen in de Vinkeveense Plassen en ’s avonds dansen rond het vuur. Ook is er genoeg tijd voor een beetje lummelen en niks doen. Kom je mee buitenspelen?

In Your Elements Retreat

Zwier – Vinkeveense Plassen

2 – 4 aug 2019

Ik neem je mee op reis langs deze elementen van de natuur! We gaan de Vinkeveense Plassen op en doen yoga op een SUP-board (water). Ik leer je vliegen tijdens een AcroYoga les (lucht). We maken contact met onszelf en de natuur tijdens een stilte-wandeling door het nabijgelegen natuurgebied Botshol (aarde). Zing, dans, lach en zet nieuwe intenties tijdens de kampvuur ceremonie (vuur). Laat je onderbewuste spreken door de creatie van Mandala Art. En geef uiting aan jouw ware natuur in de ‘In Your Elements Inspiratie Workshop’ (ruimte). Niks moet, alles mag. Je bent vrij om te zwierenzwaaien dit weekend!

Yoga, Meditatie & Healing retreat

Cala Tarida – Ibiza

4 – 11 mei 2019

Ken je dat gevoel van ‘Is dit het nu?‘ Op zich heb je alles voor elkaar. Rationeel gezien heb je niets te klagen. En toch is er dat knagende gevoel dat zegt: ‘Er zit meer in mij!‘. De vraag is: ‘Wat is dit dan?’ en ‘Hoe ontdek ik het?’.

Waarschijnlijk ben je iemand die voelt dat je een grotere bijdrage wilt leveren zodat je meer voldoening hebt in je leven? Ben jij er klaar voor om dit te gaan onderzoeken? Dan is dit retreat iets voor jou! Samen met een groep gelijkgestemden gaan we zeven dagen werken aan het ontdekken waar jij het meest blij van wordt in een super fijne villa op het Magische Ibiza.

Happy Life Retreat

San Lorenzo – Ibiza

23 – 30 april 2019

Ben jij op zoek naar ontspanning en innerlijke rust? Tijdens dit retreat gaan we op een ontspannen manier aan de slag met persoonlijke ontwikkeling met als doel de verbinding met jezelf te (her)vinden. Daarnaast kom je tijdens dit compleet verzorgde 6-daagse retreat op de meest unieke plekken van het eiland, en is er genoeg vrije tijd om samen of alleen van te genieten! Een groot cadeau aan jezelf!

Mini Winter Retreat

Zwier – De Vrijhaven van de stad

16 december 2018

Na twee succesvolle In Your Elements retreat weekenden afgelopen zomer bij Zwier, nu een ‘mini’ winter editie!

Wanneer is de laatste keer dat je hebt gespeeld? Dat je de tijd vergat omdat je zo in het moment zat? Dat je even helemaal niets van jezelf ‘moest’ en alleen maar kon schaterlachen? Ik daag je uit het kind in jezelf te vinden. Op deze vrolijke dag zul je van je hoofd in je lichaam dalen, waardoor jouw levensenergie meer gaat stromen.

In Your Elements Herfst Retreat

Buitenplaats de Hoorneboeg – Hilversum

12 – 14 oktober

Ik neem je mee op reis langs de elementen van de natuur. Je krijgt praktische tools om jouw energiebalans te herstellen en je te verbinden met het element aarde, water, vuur, lucht en ruimte in jezelf. Mijn stijl van lesgeven is down-to-earth en speels. Je zult divere soorten yoga (Yin/restorative, Yang, Vinyasa flow), meditatie, visualisatie en creatie ervaren. Steeds nodig ik je uit bewust te observeren wat er jouw ichaam en geest gebeurt. We volgen de natuurlijke beweging van de herfst. Zoals de bomen hun bladeren laten vallen, gaan ook wij transformeren wat we niet meer nodig hebben. Nu de dagen korter en donkerder worden is het tijd om te rusten en naar binnen te keren. Tijdens een stiltewandeling over de hei maak je contact met jouw ware natuur en de prachtige natuur om ons heen. Ook zijn er genoeg rustmomenten voor een fijn gesprek, goed boek, massage of bezoek bezoek aan de sauna.

In Your Elements Retreat

Zwier – Vinkeveense Plassen

31 aug – 02 sept

Ik neem je mee op reis langs deze elementen van de natuur! We gaan de Vinkeveense Plassen op en doen yoga op een SUP-board (water). Ik leer je vliegen tijdens een AcroYoga les (lucht). We maken contact met onszelf en de natuur tijdens een stilte-wandeling door het nabijgelegen natuurgebied Botshol (aarde). Zing, dans, lach en zet nieuwe intenties tijdens de kampvuur ceremonie (vuur). Stap uit je comfortzone tijdens een workshop Thai & Fly (Thaise Massage en Therapeutic Flying). Laat je onderbewuste spreken door de creatie van Mandala Art. En geef uiting aan jouw ware natuur in de ‘In Your Elements Inspiratie Workshop’ (ruimte). Niks moet, alles mag. Je bent vrij om te zwierenzwaaien dit weekend!

In Your Elements Retreat

Zwier Vinkeveense Plassen

10 – 12 aug 2018

Zwier is een super fijn plekje in de natuur, op fietsafstand van Amsterdam. Bij aankomst heb je direct een vakantie-in-eigen-land-gevoel. We kamperen in luxe tenten met comfortabele bedden en er wordt heerlijk biologisch gekookt. Probeer verschillende yoga-lessen zoals  SUP-Yoga, AcroYoga, Yin en Yang. Neem deel aan diverse workshops: Thai Masage, Mandala Art en de In Your Elements Inspiratie Workshop. We gaan wandelen, zwemmen in de Vinkeveense Plassen en ’s avonds dansen rond het vuur. Maar er is ook genoeg tijd voor een beetje lummelen en niks doen. Kom je mee buitenspelen?

SUP-Yoga Adventure in de Alpen

29 juni – 02 juli 2018

We verblijven aan het meer Bohinj in het hart van het adembenemende Triglav National Park. Je yogamat kun je thuislaten, want we gaan het water op! Samen verkennen we de energie van het element Water. Ontspannend en avontuurlijk! Ook als je geen ervaring hebt met SUP-Yoga is dit een unieke kans om het te leren. Met een kleine groep van vijf mensen kan ik je veel individuele feedback geven. Naast yoga is er nog heel veel mogelijk in deze omgeving: hiken naar de waterval, mountainbiken, AcroYoga maar ook luieren op het strand. Het hele weeken wordt er heerlijk vegetarisch voor ons gekookt. En dat op nog geen 2 uur vliegen vanaf Amsterdam!