Ga je mee naar Zwier?

Na het overweldigende succes van vorig jaar, organiseer ik deze zomer weer twee weekendretreats: van 2 – 4 aug en 23 – 25 aug. Ik neem je mee op een ontspannende, avontuurlijke en inspirerende reis langs de elementen van de natuur!

“Ik heb onwijs genoten! Top locatie om met de elementen te spelen. Rust, ruimte, middenin de natuur en heerlijk eten. Ik heb geleerd om vaker tijd te nemen voor mezelf en open te blijven staan om nieuwe dingen te ontdekken. Daarvan krijg ik energie!”

Sonia

deelnemer In Your Elements retreat 2018

🔅L O C A T I E
Twee jaar geleden bezocht ik dit unieke plekje onder de rook van Amsterdam voor het eerst. Ik was op slag verliefd! (Lees hier mijn review) Zwier ligt middenin de natuur op slechts een half uurtje fietsen vanaf Amsterdam. De route door het groene landschap langs de Amstel is prachtig. Met de wind in je haren laat je de week zo achter je! Je fiets (en auto) kun je gratis parkeren. Bij Zwier aangekomen hoef je nergens meer aan te denken. Jouw ultieme zomerweekend kan beginnen!

🔅G L A M P I N G
Je wordt opgewacht met een welkomstdrankje en kunt deze vrijhaven van de stad gaan verkennen. Zwier biedt het comfort van een hotel: ruime tenten, comfortabele bedden en luxe badkamers. Ondertussen ben je lekker buiten, pak je iedere zonnestraal mee en kun je elk moment een duik nemen in de Vinkeveense Plassen! Een momentje Hollandsche miezerregen? No worries! Er is een prachtige yogastudio, en genoeg zitjes in de Werfplaats of onder de luivel waar je droog een boekje kunt lezen, een spelletje kun spelen of een drankje kunt drinken.

🔅T E A C H E R
Ik ben Sanne, yogateacher en natuurcoach met een achtergrond in Gezondheidswetenschappen. Ik ben down-to-earth, creatief, houd van buitenspelen in de natuur en mensen supporten hun passie na te leven. De afgelopen jaren heb ik als travel-editor en yogateacher de wereld rond gereisd. Ik ben geinspireerd geraakt door de elementen van de natuur en wat wij hiervan kunnen leren. Ik kan niet wachten mijn kennis en ervaringen met jou te delen! Meer lezen over mij? Klik hier!

🔅P R O G R A M M A                                                                                                                                                                     Dit weekend neem ik je mee op reis langs deze elementen! We gaan de Vinkeveense Plassen op en doen yoga op een SUP-board (water). Ik leer je vliegen tijdens een AcroYoga wrokshop (air). We maken contact met onszelf en de natuur tijdens een stilte-wandeling door het nabijgelegen natuurgebied Botshol (earth). Zing, dans, lach en zet nieuwe intenties tijdens de kampvuur ceremonie (fire). Laat je onderbewuste spreken door de creatie van Mandala Art (space). En geef uiting aan jouw ware natuur met de In Your Elements inspiratie opdracht. Ook geef ik een Yin-Yoga en Vinyasa-yoga les. Niks moet, alles mag. Je bent vrij om te zwierenzwaaien dit weekend!

Check in vrijdag 23 aug: vanaf 17:00 uur. Einde programma zondag 25 aug: 17:00 uur

 

“Bevrijdend, warm, goed geregeld, vrij en leerzaam. Ik heb geleerd dat in contact staan met jezelf het mooiste cadeau is dat je jezelf kunt geven. Sanne, blijf nieuwsgierig en mooie energie de wereld insturen!’

Nina

deelnemer In Your Elements retreat 2018

🔅M E T T A  (Loving Kindness)
Dit weekend is niet alleen een cadeau aan jezelf.
♡ Wanneer je een vriend(in) meeneemt, betaal je beiden de gereduceerde prijs van €375 p.p.
♡ Tijdens een momentje ‘Groen-Doen’ geven we onze liefde terug aan de prachtige natuur waar we verblijven.
♡ 5% van wat jij betaalt doneer ik aan Africa Yoga Project, een te gekke stichting in Kenia waar ik ben geweest die jongeren empowered door middel van yoga (zie hier mijn fundraising page).

🔅E X T R A
Verwen jezelf en boek een heerlijke ontspanningsmassage!

🔅P R I J S

Vroege Vogels:

€375 p.p. (t/m 23 juni 2019)

Paradijs Vogels:

€395 p.p. (vanaf 24 juni 2019)

Geluks Vogels:

€375 p.p. (samenboekkorting)

♡ 5% van wat jij betaalt doneer ik aan Africa Yoga Project!

            ♡ Inclusief toeristenbelasting

🔅I N C L U S I E F

♡ 2 nachten accomodatie in een Zwier tent (voor 2 of 3 personen) op luxe boxspring bedden. Aanwezig: beddengoed, handdoeken, zithoekje, koelkastje & kluisje, elektra & wifi, luxe sanitair óf frisse ochtendduik
♡ Het hele weekend wordt er heerlijk vers en vegetarisch voor je gekookt. De maaltijden worden met liefde en aandacht bereid met verse seizoensproducten, het liefst biologisch en uit de streek. Want dat is wel zo goed voor onze aarde en ons lijf.
Ontbijt (2x), lunch (2x), diner (2x), gezonde middagsnack (3x)
♡ 3 yoga-lessen: Yin-yoga, Vinyasa-yoga en SUP-Yoga
♡ 3 workshops: Mandala Art, AcroYoga en stiltewandeling incl. In Your Elements Inspiratie opdracht
♡ Vrij gebruik van SUP-boards en kano’s voor een verkenningstocht langs de eilanden van de Vinkeveense Plassen
♡ Genoeg lummeltijd!

“Relaxed, back to nature, maar zonder gedoe (toptent en topbed!). Hele fijne vibe, te gekke lessen en heerlijk eten. Ik heb geleerd om alle emoties die ik voel te omarmen en te vertrouwen dat het goedkomt. En ook om vaker in de natuur stil te zijn.”

Jolien

deelnemer In Your Elements retreat 2018