Ga je mee naar Zwier?

Na het overweldigende succes van vorig jaar, organiseer ik deze zomer weer twee weekendretreats: van 2 – 4 aug en 23 – 25 aug. Ik neem je mee op een ontspannende, avontuurlijke en inspirerende reis langs de elementen van de natuur!

🔅L O C A T I E
Twee jaar geleden bezocht ik dit unieke plekje onder de rook van Amsterdam voor het eerst. Ik was op slag verliefd! (Lees hier mijn review) Zwier ligt middenin de natuur op slechts een half uurtje fietsen vanaf Amsterdam. De route door het groene landschap langs de Amstel is prachtig. Met de wind in je haren laat je de week zo achter je! Je fiets (en auto) kun je gratis parkeren. Bij Zwier aangekomen hoef je nergens meer aan te denken. Jouw ultieme zomerweekend kan beginnen!

🔅G L A M P I N G
Je wordt opgewacht met een verse shake en kunt deze vrijhaven van de stad gaan verkennen. Zwier biedt het comfort van een hotel: ruime tenten, comfortabele bedden en luxe badkamers. Ondertussen ben je lekker buiten, pak je iedere zonnestraal mee en kun je elk moment een duik nemen in de Vinkeveense Plassen! Een momentje Hollandsche miezerregen? No worries! Er is een prachtige yogastudio, en genoeg zitjes in de Werfplaats of onder de luivel waar je droog een boekje kunt lezen, een spelletje kun spelen of een drankje kunt drinken.

🔅T E A C H E R
Ik ben Sanne, yogateacher en natuurcoach met een achtergrond in Gezondheidswetenschappen. Ik ben down-to-earth, creatief, houd van buitenspelen in de natuur en mensen supporten hun passie na te leven. De afgelopen jaren heb ik als travel-editor en yogateacher de wereld rond gereisd. Ik ben geinspireerd geraakt door de elementen van de natuur en wat wij hiervan kunnen leren. Ik kan niet wachten mijn kennis en ervaringen met jou te delen! Meer lezen over mij? Klik hier!

“Ik heb al heel wat yoga lessen gevolgd, maar die van van Sanne zijn uniek. Ze heeft een hele fijne, relaxte vibe om zich heen en legt rustig en helder uit. Dit heb ik ervaren als een gouden combi die haar lessen toegankelijk maakt voor alle niveaus.
Sanne verwijst in haar lessen naar de elementen van de natuur. Ik vond het fijn om mijn focus te houden op dit thema. Tijdens en na de les ervaarde ik hier de voordelen van. Thanks Sanne, voor mij heb je yoga in een nieuw jasje gestoken. Je bent een topper!”
Patrick (27 jaar)

🔅P R O G R A M M A                                                                                                                                                                     Dit weekend neem ik je mee op reis langs deze elementen! We gaan de Vinkeveense Plassen op en doen yoga op een SUP-board (water). Ik leer je vliegen tijdens een AcroYoga workshop (air). We maken contact met onszelf en de natuur tijdens een stilte-wandeling door het nabijgelegen natuurgebied Botshol (earth). Zing, dans, lach en zet nieuwe intenties tijdens een kampvuur ceremonie (fire). Laat je onderbewuste spreken door de creatie van Mandala Art (space). En geef uiting aan jouw ware natuur tijdens de ‘In Your Elements Inspiratie opdracht’. Ook geef ik een Yin-yoga en Vinyasa-yoga les. Niks moet, alles mag. Je bent vrij om te zwierenzwaaien dit weekend!

Check in vrijdag 2 aug: vanaf 17:00 uur. Einde programma zondag 4 aug: 17:00 uur

 

🔅M E T T A  (Loving Kindness)
Dit weekend is niet alleen een cadeau aan jezelf.
♡ Wanneer je een vriend(in) meeneemt, geldt voor jullie beiden de gereduceerde prijs van €375 pp!
♡ Tijdens een momentje ‘Groen-Doen’ geven we onze liefde terug aan de prachtige natuur waar we verblijven.
♡ 5% van wat jij betaalt doneer ik aan Africa Yoga Project, een te gekke stichting in Kenia waar ik ben geweest die jongeren empowered door middel van yoga (zie hier mijn fundraising page).

🔅E X T R A
Verwen jezelf en boek een heerlijke ontspanningsmassage!

 

🔅P R I J S

Vroege Vogels:

€375 p.p. (t/m 2 juni)

Paradijs Vogels:

€395 p.p. (vanaf 3 juni)

Geluks Vogels:

€375 p.p. (samenboekkorting)

 

♡ 5% van wat jij betaalt doneer ik aan Africa Yoga Project!

            ♡ Inclusief toeristenbelasting

 

🔅I N C L U S I E F

♡ 2 nachten accomodatie in een Zwier tent (voor 2 of 3 personen) op luxe boxspring bedden. Aanwezig: beddengoed, handdoeken, zithoekje, koelkastje & kluisje, elektra & wifi, luxe sanitair óf frisse ochtendduik
♡ Het hele weekend wordt er heerlijk vers en vegetarisch voor je gekookt. De maaltijden worden met liefde en aandacht bereid met verse seizoensproducten, het liefst biologisch en uit de streek. Want dat is wel zo goed voor onze aarde en ons lijf.
Ontbijt (2x), lunch (2x), diner (2x), gezonde middagsnack (3x)
♡ 3 yoga-lessen: Yin-yoga, Vinyasa-yoga en SUP-Yoga
♡ 3 workshops: Mandala Art, AcroYoga en stiltewandeling incl. In Your Elements inspiratie opdracht
♡ Vrij gebruik van SUP-boards en kano’s voor een verkenningstocht langs de eilanden van de Vinkeveense Plassen
♡ Genoeg lummeltijd!

“Erg professioneel georganiseerd. Sanne is een warme persoonlijkheid en geeft veel vrijheid. Goede balans tussen individu en de groep. Afwisselende en inspirerende lessen. Ik vond het heel fijn om met de 5 elementen te werken. Ikheb geleerd dat het voor mij goed is om eerst te aarden, dan kan het vuur in mijn persoonlijkheid branden!”

Conny

deelnemer In Your Elements Retreat 2018