Het is herfst! Ga je mee naar het bos? 🍁🍂🍃

Ik neem je mee op reis langs de elementen van de natuur. Je krijgt praktische tools om jouw energiebalans te herstellen en je te verbinden met het element aarde, water, vuur, lucht en ruimte in jezelf. Mijn stijl van lesgeven is down-to-earth en speels. Je zult diverse soorten yoga (Yin/restorative, Yang, Vinyasa flow), meditatie, visualisatie en creatie ervaren. Steeds opnieuw nodig ik je uit bewust te observeren wat er jouw ichaam en geest gebeurt.

We volgen de natuurlijke beweging van de herfst. Zoals de bomen hun bladeren laten vallen, gaan ook wij transformeren wat we niet meer nodig hebben. Nu de dagen korter en donkerder worden is het tijd om te rusten en naar binnen te keren. Tijdens een stiltewandeling over de hei maak je contact met jouw ware natuur en de prachtige natuur om ons heen. Ook zijn er genoeg rustmomenten voor een fijn gesprek, goed boek, massage of bezoek bezoek aan de sauna.

Het Landgoed

Deze retreatlocatie in twee historische boerderijen is onderdeel van Buitenplaats De Hoorneboeg, een schitterend landgoed van 13 hectare met een eigen bos, eeuwenoude kronkelende paden en een magische heuvel in het midden. Je kunt hier heerlijk dwalen op de kronkelpaden of je wandelt lekker de hei op of het bos in. Luister naar de spechten, volg de eekhoorns, vergaap je aan de oude bomen of de openheid van de magische heuvel in het midden. Hier is weer ruimte om tot rust te komen, en even los te komen van de hectiek van ons dagelijkse bestaan. Om je te verbinden met jezelf, de natuur en elkaar.

De Accommodatie

We verblijven in twee gerenoveeerde boerderijen gelegen in het bos en uitkijkend over de heidevlakte. Er is een heerlijke yogazaal, een bibliotheek met een haardkachel, een ruime woonkamer ook met een haardkachel en een spa met sauna en relaxruimte uitkijkend over de hei en ruime keuze uit hele knusse een- en tweepersoonskamers op de bovenverdiepingen, allemaal met eigen badkamer! Ook kun je jezelf verwennen met een massage van een van onze favoriete masseuses.

De Teacher

Ik ben Sanne, yogateacher en schrijfster met een achtergrond in Gezondheidswetenschappen. Ik ben down-to-earth, creatief, houd van buitenspelen in de natuur en mensen supporten hun passie na te leven. De afgelopen jaren heb ik als travel-editor en yogateacher de wereld rond gereisd. Ik ben geinspireerd geraakt door de elementen van de natuur en wat wij hiervan kunnen leren. Ik kan niet wachten mijn kennis en ervaringen met jou te delen! Meer lezen over mij? Klik hier!

Het Programma

Het yogaweekend start op vrijdagmiddag (rond 13:00 uur) met een heerlijke gezonde lunch bij aankomst. Daarna is er tijd om lekker de natuur of de sauna in te gaan of een massage te ondergaan. Aan het eind van de middag is er de openingceremonie en uitgebreide kennismaking met de groep, gevolgd door een heerlijk diner in de woonkamer met haardkachel. In de avond is er een ontspannende yin/restorative les bij kaarslicht. Op zaterdag starten we met een meer dynamische yogales gevolgd door een uitgebreide brunch. In de middag zijn er 2 optionele workshops. Ook is voldoende me-time om zelf in te vullen. Na het diner verzamelen we rond het haardvuur voor een transformatie meditatie. Op zondag starten we met een stiltewandeling over de hei gevolgd door een yogales. We sluiten het weekend samen af met een uitgebreide vega-brunch. Rond 14:00 uur nemen we afscheid.

Dit is jouw weekend waarin niks moet en alles mag! Alle lessen zijn vrijblijvend en toegankelijk voor alle niveaus.

De lessen worden in het Engels of Nederlands gegeven, afhankelijk van de deelnemers.

 

 

Prijs

Last minute korting: €50 – €75!

Gedeelde tweepersoonskamer:

Normaal: €395 p.p. / Nu: €345

Eenpersoonskamer:

Normaal: €495 p.p. / Nu: €420

 

 

Inclusief

♡ 2 nachten verblijf in een een- of tweepersoonskamer

♡ Het hele weekend wordt er heerlijk vers en vegetarisch voor je gekookt. De maaltijden worden met liefde en aandacht bereid met verse seizoensproducten, het liefst biologisch en uit de streek. Want dat is wel zo goed voor onze aarde en ons lijf.

♡ 3 yoga-lessen: Yin/restorative, Yang en Vinyasa Flow

♡ 3 Meditaie-lessen: Lucht-meditatie op de berg, Transformatie-meditatie bij het vuur en Moving meditation tijdens een Silence Walk

♡ 2 workshops: Mandala Art en In Your Elements Inspiratie opdracht

♡ Vrij gebruik van sauna

♡ Vrij gebruik van yoga materialen

♡ 3 maanden gratis Yogatv bij thuiskomst

♡ €15 korting op de volgende reis die je boekt via Happy Soul Travel