Lesstijl

De elementen van de natuur (aarde, water, vuur, lucht en ruimte) en de bijbehorende energieën spelen een belangrijke rol in mijn lessen. Het is mijn passie om mensen te verbinden met de natuur om ons heen èn dichter bij hun eigen ware natuur te brengen.

Daarnaaast haal ik mijn inspiratie uit ervaringen die ik tijdens mijn vele reizen over de wereld heb opgedaan: zoals vrouwencirkels in Mexico, Balinese offering ceremonies, mijn Vipassana training (10 dagen in stilte meditatie) in India en yoga massage technieken uit Thailand. Ook voeg ik elementen van compassie meditatie, mindfullnes en visualisatie toe.

Mijn lesstijl wordt gekenmerkt als aards, speels en verbindend. Ik vind het belangrijk dat jij naar huis gaat met een lichaam dat soepeler en sterker aanvoelt dan voordat je de les binnenkwam, een kalme geest, een hart gevuld met liefde, dankbaarheid en compassie en een lach op je gezicht.

Mijn lessen zijn een fijn moment om je te verbinden met jezelf maar ook met anderen in een vergelijkbare fase van hun leven. Waar yoga vaak heel individueel wordt uitgevoerd, vind ik het belangrijk om een community te creeren. Ik geloof in de kracht van delen en inspireren. Het herkennen van andere ervaringen en erkend worden in jouw verhaal werkt helend als een natuurlijk medicijn.

Rooster & tarieven

Fabulous Yoga I Langsom 28 I  Amsterdam (Sloten)

Vanwege de covid 19 maatregelen zijn er momenteel geen lessen. 

Je kun wel een online les zwangerschapsyoga kopen.

18:00 – 19:15 uur: Zwangerschapsyoga

19:30 – 21:00 uur: AcroYoga

Zwangerschapsyoga:

Losse les (75 min): €16,00 – eenmalig

5 lessen (75 min): €75 – 8 weken geldig

10 lessen (75 min): €140 – 13 weken geldig

AcroYoga:

Losse les (90 min):  €18,50 – eenmalig

5 lessen (90 min): €85,00 – 8 weken geldig

10 lessen (90 min): €160 – 13 weken geldig

Zwangerschapsyoga

Het doel van deze les is om soepel, sterk en ontspannen te blijven tijdens je zwangerschap, en vertrouwen te krijgen in je lichaam als voorbereiding op de bevalling. Diverse thema’s komen aan bod, zoals ademtechnieken, pijn in de onderrug, bekkenbodeminstabiliteit en leren omgaan met angst en pijn.

Deze yogalessen zijn een mooie balans tussen inspanning en ontspanning. We nemen de tijd om bewust te ervaren hoe jouw veranderende lichaam op dat moment voelt, oefeningen te doen die hierbij aansluiten, ervaringen uit te wisselen met andere vrouwen en contact te maken met het kindje in je buik.

Elke donderdag van 18:00 – 19:15 uur bij Fabulous Yoga.

Ervaring met yoga is niet nodig en je kunt op elk gewenst moment van je zwangerschap instromen tot de laatste dag voor de bevalling.

Ook toegankelijk met een Onefit abbonement!

Online zwangerschapsyoga

Juist als je zwanger bent is het zo fijn om even stil te staan bij wat je voelt, bewust te zijn van jouw veranderende lichaam en contact te maken met het kindje in je buik. Speciaal voor alle zwangeren in corona tijd die nu geen real live les kunnen volgen, heb ik een online yogales opgenomen.
De focus ligt op ontspanning, ademhaling, ruimte maken in het bekkengebied en het versterken van de beenspieren.
De les duurt 75 min en is geschikt voor vrouwen in alle trimesters, óók als je nog nooit yoga hebt gedaan. Geniet ervan!

Na betaling (€ 16,00) ontvang je direct de link die je op ieder gewenst moment kunt afspelen t/m 2 maaart 2021.

AcroYoga

AcroYoga is een combinatie van Yoga, Acrobatiek en Thai Masage. Deze speelse vorm van yoga doen we samen. Stap voor stap – en met veiligheid voorop – leer je poses die uiteindelijk leiden tot een uitdagende AcroYoga sequence of counterbalance pose. Het resultaat is een lichaam gierend van energie, een rustige geest en vooral heel veel plezier! En daar doen we het voor. Voor deelname is het niet verplicht maar natuurlijk altijd leuk om iemand mee te nemen. Nieuwe Acro-vrienden zijn zo gemaakt! Ervaring met yoga en/of acrobatiek is niet nodig.

Elke donderdag van 19:30 – 21:00 uur bij Fabulous Yoga.

Ook toegankelijk met een Onefit abbonement!

Review AcroYoga: “If you leave work feeling tired, terrible and/or stiff.. Or you have other stuff on your mind and life feels a bit ‘meh’.. This class will turn your day upside down – literally! A bad day turns into a good day. Sanne & Jolien are radiating teachers who will energize you and trigger you to enter a childlike state of mind and play around with acrobatics and forget everything else. Before you know it – you will be rolling in the grass, laughing uncontrollably because something went ‘wrong’ but looked very funny 😉 ”

Roza

student AcroYoga

Prive les

Tijdens een privé les pas ik de yogahoudingen, ademhalings- en mindfulnessoefeningen aan naar jouw wensen en mogelijkheden. Er is aandacht voor specifieke klachten en we doen oefeningen die je lichaam sterker en soepeler maken. Ook leer je hoe je dit kunt toepassen in je dagelijks leven zodat eventuele klachten kunnen verminderen.

Yin/Yang Yoga

Een yin yang yogales richt zich op het versoepelen en versterken van bindweefsel en gewrichten. Het is een les waarin je zowel fysiek uitgedaagd wordt als geheel tot rust komt. Het yin gedeelte focust zich vooral op zittende en liggende houdingen. Het yang gedeelte is iets actiever en bestaat vaak uit staande houdingen. Zowel in de yin als in de yang houdingen wordt gelet op ademhaling en krijg je de ruimte om op een ontspannen manier je eigen grenzen te ontdekken. Deze les is toegankelijk voor iedereen.

Mama & baby yoga

Na de geboorte van je kind is het belangrijk dat je lichaam weer goed herstelt. In deze lessen doen we spierversterkende, ontspannings- en meditatieve oefeningen. De buikspieren en bekkenbodem krijgen hierbij extra aandacht. De yoga houdingen worden gedaan terwijl je kindje veilig naast je ligt. Ook zullen we oefeningen doen samen met je baby om op een speelse manier de band met je baby te versterken. Samen ontspannen en tot rust komen is een belangrijk element in deze lessen. Waarschijnlijk heb je hier als nieuwe en /of werkende moeder veel behoefte aan! Babies zijn welkom totdat ze gaan kruipen. Kom je liever alleen naar deze les? Dat mag natuurlijk ook.

Fertiliteitsyoga

Kinderen krijgen is helaas niet voor iedereen met een kinderwens vanzelfsprekend. Vrouwen in deze situatie ervaren vaak onzekerheid, angst en stress. Vandaar dat we ons in deze les vooral richten op rust, en het opladen van vertrouwen en energie. Ook passen we visualisatie technieken toe waarbij we ons energetisch openen om nieuw leven verwelkomen.