Tropenrooster

Summer in the city! Tijd om buiten te spelen! In de maanden juni t/m september geef ik yoga-lessen in het Vondelpark voor mensen die wat nieuws willen proberen. Ervaar dat je niet lenig, sterk of zweverig hoeft te zijn om yoga leuk te vinden. Leer rennen (Run&Yoga), vliegen (AcroYoga), balanceren (Yin/Yang), en samen doorgaan (Duo-Yoga). Leer jezelf en de ander te vertrouwen, beperkende gedachten los te laten en je lichaam op andere manieren te gebruiken.  Een moment van blijheid én bezinning in het groen.

Locatie

De lessen vinden plaats op een grasveld aan het water gelegen aan de zuidkant van het park. Als je vanaf de Amstelveense weg binnenkomt en je fietst voorbij restaurant de Vondeltuin vind je mij op het eerste grasveldje aan je rechterhand bij het water.
Kijk van tevoren even wat het weer doet en kleed je naar de verwachte weersomstandheden. Heb je een eigen matje? Graag meenemen! Ik heb een beperkt aantal matten te leen.

Aanmelden

Je kunt gewoon komen, in principe gaat de les altijd door. Mocht er oververhoopt – bijvoorbeeld wegens noodweer – een les worden gecanceld zal dit via het Facebook event worden gedeeld. Graag voorafgaand aan de les cash of via mobiel betalen. De lessen zijn ook toegankelijk met een OneFit abbonement! Je kunt mij vinden in het rooster onder de naam ‘In Your Elements’.

AcroYoga

AcroYoga is een combinatie van Yoga, Acrobatiek en Thai Masage. Deze speelse vorm van yoga doen we samen. Stap voor stap – en met veiligheid voorop – leer je poses die uiteindelijk leiden tot een uitdagende AcroYoga sequence of counterbalance pose. Het resultaat is een lichaam gierend van energie, een rustige geest en vooral heel veel plezier! En daar doen we het voor. Voor deelname is het niet verplicht maar natuurlijk altijd leuk om iemand mee te nemen. Nieuwe Acro-vrienden zijn zo gemaakt! Ervaring met yoga en/of acrobatiek is niet nodig.

Dinsdag: 19:00 – 20:30 uur
Donderdag: 19:00 – 20:30 uur
Losse les: 15 euro
4-ritten kaart: 50 euro
Ook toegankelijk met een Onefit abbonement!

 

Yin/Yang Flow

In deze les wordt je eerst fysiek uitgedaagd (Yang) en daarna kom je geheel tot rust (Yin). Waar Yang houdingen zich richten op het inspannen en sterker maken van de spieren, gaat het bij Yin juist om het ontspannen van de spieren. Door volledig los te laten werken we aan het versoepelenen versterken van bindweefsel en gewrichten. Deze combinatie is essentieel om blessures te voorkomen en het lichaam fit te houden. Ook wordt er verwezen naar de elementen van de natuur.

Dinsdag: 17:30 – 18:30 uur
Donderdag: 17:30 – 18:30 uur
Losse les: 12 euro
4-ritten kaart: 40 euro

Ook toegankelijk met een Onefit abbonement!