Workshop Thai & Fly

Zondag 28 oktober 11:00 – 12:30 uur

Tijdens deze workshop maak je kennis met de zachte kant van AcroYoga en een beetje Thaise yoga massage. Door gebruik te maken van samenwerking, aanraking en ademhaling, kun je een diepe staat van ontspanning en connectie bereiken.

Deelname:  € 18,50

Schrijf je je ook in voor de workshop Duo Yoga op 7 oktober dan betaal je slechts € 32,00 voor twee workshops.)

Fabulous Yoga I Langsom 28 I Amsterdam Nieuw West

 

 

Voorgaande workshops:

AcroYoga Summer in the City – Tour Amsterdam

Zondag 17 juni 10:00 – 13:30 uur

EYE Film Museum

We organiseren een AcroYoga tour door Amsterdam en zullen op vier unieke locaties neerstrijken om onze AcroYoga moves met jou te delen. De workshops duren 2,5 uur en zullen op vier zondagen plaatsvinden in juni en juli. Na afloop ontvang je een professionele AcroYoga foto van jezelf en sluiten we af met een gezamenlijke lunch/dinner.

 

 

Workshop Duo-Yoga

Zondag 7 oktober 11:00 – 12:30 uur

Duo yoga is een speelse vorm van yoga waarbij je samenwerkt met een ander. Het helpt je om je meer te verdiepen in een houding, het ondersteunt je bij een balanshouding en het daagt je uit te vertrouwen op een ander. Geschikt voor alle niveaus.

Deelname:  € 18,50

Schrijf je je ook in voor de workshop Thai & Fly op zondag 28 oktober dan betaal je slechts € 32,00 voor twee workshops.

Fabulous Yoga I Langsom 28 I Amsterdam Nieuw West

 

 

AcroYoga Summer in the City Tour Amsterdam

Zondag 29 juli 09:30 – 13:00 uur

Nemo Science Museum

Vanwege het succes van de eerste editie organiseren we deze workshop opnieuw! Voordat de winter intreedt nodigen we jullie nog een keer uit om samen te spelen op het dakterras van Nemo Science Musuem. Mis het niet! We leren je diverse basistechnieken van AcroYoga, waarmee je jezelf en anderen leert te vertrouwen. Iedereen is welkom! De workshop is voor alle nievaus (ook absoluut beginners!) en een partner meenemen is niet verplicht. Na afloop is er een professionele photoshoot met adembenemend uitzicht over de stad en sluiten we af met een gezamenlijke lunch in het museum restaurant.

 

 

Workshop Duo-Yoga

Zondag 24 juni 11:00 – 12:30 uur

Duo yoga is een speelse vorm van yoga waarbij je samenwerkt met een ander. Het helpt je om je meer te verdiepen in een houding, het ondersteunt je bij een balanshouding en het daagt je uit te vertrouwen op een ander. Geschikt voor alle niveaus. Lees hier meer informatie.
Deelname:  € 18,50
Klik hier om je in te schrijven via het online lesrooster of stuur een mail naar: info@fabulousyoga.nl

Fabulous Yoga I Langsom 28 I Amsterdam Nieuw West

 

 

Summer in the city AcroYoga Tour Amsterdam

Zondag 24 juni 15:30 – 19:00 uur

NDSM Pier Amsterdam Noord

We organiseren een AcroYoga tour door Amsterdam en zullen op vier unieke locaties neerstrijken om onze AcroYoga moves met jou te delen. De workshops duren 2,5 uur en zullen op vier zondagen plaatsvinden in juni en juli. Na afloop ontvang je een professionele AcroYoga foto van jezelf en sluiten we af met een gezamenlijk diner.

 

 

AcroYoga Summer in the City – Tour Amsterdam

Zondag 8 juli 10:00 – 13:30 uur

tHUIS aan de AMSTEL

We organiseren een AcroYoga tour door Amsterdam en zullen op vier unieke locaties neerstrijken om onze AcroYoga moves met jou te delen. De workshops duren 2,5 uur en zullen op vier zondagen plaatsvinden in juni en juli. Na afloop ontvang je een professionele AcroYoga foto van jezelf en sluiten we af met een gezamenlijke verse lunch.