My Elemental Journey

Ik was altijd op zoek. Ging van studie naar studie. Van therapie naar coach. Had 100 vrienden maar voelde me vaak alleen. Had alles wat m’n hartje begeerde maar twijfelde of dit het was. Ik heb heel wat geëxperimenteerd: van drie banen tegelijk en in het weekend keihard uit m’n dak om zogenaamd te ontspannen en dit ‘is-dit-alles’ gevoel te verdoven. Tot niet meer drinken, yoga, retehard sporten, familie-opstellingen, Ayauawasca, readers, handlezers en ga zo maar door. Als ik terugdenk was ik alleen ‘in mijn element’ tijdens een wandeling of rondje rennen in het bos, een yogales of tijdens mijn reizen die ik altijd gebruikte als momenten van bezinning. Vroeg opstaan, bewegen in de natuur, psychologie boeken lezen en dromenlijstjes maken. Hoewel ik mijn baan wel leuk vond, voelde ik me toch vaak gevangen in een leven wat ik diep vanbinnen niet (meer) wilde. Maar geef dit maar eens aan jezelf toe! na twee jaar een Europees Onderzoek te hebben geleid, had ik zoveel overuren opgebouwd dat ik 2,5 kon vrijnemen. Ik besloot naar Afrika te gaan. Mijn roots. Daarna is mijn leven in een sneltreinvaart veranderd..

In africa ,…..

Hier komt tekst

hier komt tekst

Hier komt tekst

hier komt tekst

En vanuit al deze elementen die ik over de hele wereld heb opgedaan is In Your Elements geboren! Vanuit dit concept verspreid ik mijn kennis en ervaring verder.

Daarna is mijn leven veranderd. Ik heb mijn baan opgezegd en ben een yoga teacher training gaan doen. Vervolgens heb ik maanden in een jeep in de jungle van Australië geleefd en daarna op een Filipijns eiland ‘Where the forrest meets te ocean’. Geen stroom, geen luxe, maar ik voelde me intens gelukkig. Een met de natuur. Twijfels en vergelijkingen bestonden niet. Vanuit deze oerkracht zette ik mijn eigen yogastudio op die ik maanden met succes heb gedraaid. Het volgende avontuur was Mexico waar ik leerde vertrouwen en verbinden op mezelf en de ander tijdens mijn AcroYoga Teacher Training. In India tijdens een 10 dagen stilte meditatie training leerde ik van binnenuit de kracht van het nu te ervaren en te accepteren dat alles altijd in verandering is. Je creëert je eigen leiden als je deze natuurwijsheden tegen probeert te werken. En hoewel praten er dus niet bij was, heb ik me nog nooit zo verbonden gevoeld met alles en iedereen om me heen. Ik ging barefoot lopen om het contact met de aarde te voelen. En mijn hart stroomde over van liefde.

Ik heb geleerd de antwoorden en het geluk uit mezelf te halen en mijn eigen dromen na te jagen ipv reactief te leven. De kracht om dit te doen haal ik uit introspectief werk (meditatie, affirmatie, visualtie, manifestatie) en de natuur. Door mensen onderweg mijn levensverhaal te vertellen merkte ik met anderen te verbinden en te inspireren. En dat is precies wat mijn missie is! Mensen laten connecten met zichzelf, de ander en hun omgeving om hun eigen natuur te (her)vinden. Als travel editor heb ik de mooiste plekjes van deze aardbol gezien en overal dacht ik: dit wil delen! Ik ben een kei in het vinden van plekken waar de elementen in balans zijn.